Autobanden voor uw auto bij Vakgarage Zwijndrecht in Zwijndrecht

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan heel goed da tall-season banden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage Zwijndrecht beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin.

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raadt Vakgarage Zwijndrecht zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter.

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert Vakgarage Zwijndrecht winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg.

All season banden

Als u weinig kilometers maakt met uw auto en u alleen in Nederland rijdt, zijn all season banden een verstandige keuze. All season banden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperatuur van het wegoppervlak. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage Vakgarage Zwijndrecht gebruik te maken van zomer- en winterbanden.

Bent u op zoek naar autobanden in Zwijndrecht (Zuid-Holland), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen.

Banden van verschillende merken

Vakgarage Vakgarage Zwijndrecht biedt u banden aan van merken als VIking, Bridgestone, Continental, DUnlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Zwijndrecht bent u Vakgarage Zwijndrecht altijd aan het juiste adres.

Contactgegevens

Vakgarage Zwijndrecht
Lindelaan 14
3331 AN

tel.: 078-6128323
mail: info@vakgaragezwijndrecht.nl