APK keuring in Zwijndrecht

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen: verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Vakgarage Zwijndrecht bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring in Zwijndrecht. Vakgarage werkt merkonafhankelijk en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Vakgarage Zwijndrecht is RDW erkend en BOVAG-lid. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om uw auto te keuren. 

APK bij Vakgarage Zwijndrecht

Bij Vakgarage Zwijndrecht is uw APK gratis* in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Zwijndrecht uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. 

Er zijn weinig garages in Zwijndrecht die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Zwijndrecht en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

* Dit is exclusief RDW afmeldkosten.

APK bij Vakgarage Zwijndrecht in Zwijndrecht

Bent u woonachtig in Zwijndrecht en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK van uw auto? Bij Vakgarage Zwijndrecht bent u gegarandeerd van persoonlijke service en uitstekend vakwerk. Wij staan garant voor deze kwaliteit. U kunt ons vinden aan de Lindelaan 14 in Zwijndrecht. We bedienen niet alleen klanten in de omgeving van Zwijndrecht maar ook in omliggende plaatsen. 

Uw auto kan twee maanden voorafgaand aan het aflopen worden gekeurd. Het keuren van uw auto zonder afspraak is niet mogelijk omdat we onze klanten de tijd willen geven die daarvoor nodig is en teleurstelling willen voorkomen. Plan nu makkelijk en snel een afspraak in de afspraakmodule of neem contact op via telefoonnummer 078-6128323 of mail naar info@vakgaragezwijndrecht.nl

APK keuring in Zwijndrecht, in de provincie Zuid-Holland? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken. 

Contactgegevens

Vakgarage Zwijndrecht
Lindelaan 14
3331 AN Zwijndrecht

tel.: 078-6128323
mail: info@vakgaragezwijndrecht.nl